Luxemburg en lastminutes

De schitterende omgeving van Luxemburg

Het land Luxemburg heeft veel uitgestrekte bossen, heuvels, mooie rivierdalen en riviertjes. Ook de dorpjes en de steden in Luxemburg hebben hun eigen charme. Veel schilderachtige dorpjes en stadjes liggen in een vallei, aan een van de vele rivieren of tegen de mooie beboste heuvels.

Overal in het landschap van Luxemburg kom je historische burchten, kastelen en ruines tegen. In de streek Oesling in het noorden liggen de uitlopers van de Ardennen. Tegen de Duitse grens liggen de mooie natuurparken Klein Zwitserland en boven Sûre. De meeste landbouw is in Gutland, in het zuiden van Luxemburg.

Tegen de Franse grens ligt het kuuroord Mondorf- Les-Bains, deze stad is een echte toeristische trekpleister. De hoofdstad van Luxemburg, is het gelijknamige Luxemburg. Deze stad is zeker de moeite waard voor een prachtige stedentrip.

Waarom een lastminute naar Luxemburg

Boek je een lastminute vakantie naar het Groot Hertogdom Luxemburg, dan houdt dat natuurlijk veel meer in dan alleen maar een gemakkelijke vakantie bestemming. Luxemburg is namelijk een zeer veelzijdig land en zal je enorm verrassen met al haar charmes en prachtige bezienswaardigheden. De Hoofdstad Luxemburg, is een perfecte bestemming voor een lastminute vakantie. Deze mooie stad heeft namelijk veel historische gebouwen en ademt een heerlijke sfeer uit. Net buiten de hoofdstad, heb je gelijk de mooiste uitgestrekte natuurgebieden, die tevens ideaal zullen zijn voor een lastminute. Het grote voordeel van een lastminute, is de goedkope prijs en dat je niet lang op de vakantie hoeft te wachten. Het is dus inpakken en wegwezen.

Bungalows in Hosingen

Er zijn prachtige lastminutes, waarbij je een mooie bungalow in de meest schitterende natuur kunt huren. Vooral met de hele familie, is een 6 persoonsbungalow een prachtige manier voor een gezellige vakantie. Het bungalowpark in Hosingen, heeft zulke mooie bungalows, als lastminute in de aanbieding. Het plaatsje Hosingen waar zich het bungalowpark bevindt, ligt op 500 meter hoogte tussen de nostalgische stadjes Vianden en Clervaux. Je bevind je hier aan de rand van een schitterend natuurpark en er zijn vele faciliteiten waar je gebruik van kunt maken zoals: zwembad, tennisbaan, speeltuin, midgetgolf en tafeltennis.

Een culinair arrangement

Aan de Franse grens in het kuuroord Mondorf-Les-Bains, ligt het prachtige Mondorf Parc Hotel. Dit hotel heeft de mooiste lastminutes, in de vorm van een 3 daags culinair arrangement. Je hebt hier de beschikking over schitterende faciliteiten, waaronder een wellness centrum. Natuurlijk draait dit arrangement om lekker eten en dat zal dan ook volop gebeuren. Je hebt 2 overnachtingen met ontbijtbuffet en 1 maal een 3 gangen diner en een maal 4 gangen diner. Bij deze diners, heb je de keuze uit vlees of vis en een aperitief.

Een vrij en blij arrangement

Deze lastminute is een 3 daags vrij en blij arrangement. Tijdens dit arrangement heb je 2 overnachtingen met ontbijtbuffet en 1 maal een 3 gangen diner. Tevens krijg je bij dit arrangement een wandelkaart en een entree bewijs voor het schitterende kasteel van Vianden. Je verblijft hier in hotel Belvedere. Dit is een prachtig 4 sterren hotel van waaruit je de meest mooie uitzichten hebt.

Copyright 2019 hotels-luxemburg.nl