Luxemburg 4 sterren hotels

Het veelzijdige Luxemburg

Luxemburg is zeer veelzijdig en heeft voor iedereen wel iets te bieden. Kies je bijvoorbeeld voor de stad Luxemburg, dan zul je de mooiste bouwwerken aantreffen en heerlijk kunnen genieten van de historische binnenstad, met haar goede restaurants en gezellige cafés.

Luxemburg kent echter ook een prachtige natuur, waar je de mooiste wandelingen en fietstochten kunt maken. Ga je bijvoorbeeld naar de Ardenner vallei, dan kom je in een oase van rust, met de mooiste natuur en cultuur terecht. Het pittoreske plaatsje Esch Sur Sûre, is hier het bekende middelpunt.

De natuur in Luxemburg wisselt vaak af met de prachtigste kastelen en ruines, die aan de middeleeuwen doen denken. Ook voor de sportieve vakantiegangers is het in Luxemburg volop genieten. Je kunt hier de mooiste kano en roei tochten maken, maar er zijn tevens schitterende mountainbike routes.

Wat betekent een 4 sterren hotel

Door middel van sterren, worden hotels in categorieën ingedeeld. Deze indeling is dus een soort kwaliteitsindeling. Deze officiële indeling door middel van sterren, kan echter per land verschillen. Dit houdt in dat een 4 sterren hotel in Denemarken, kan verschillen met een 4 sterren hotel in Italië. Een vier sterren hotel staat voor een top klasse hotel. 4 sterren-hotels zijn veelal formeel en groot, met een mooie ontvangsthal, receptie en een 24 uur service. De kamers van een 4 sterrenhotel hebben mooie en stijlvolle meubels en zijn compleet ingericht. 4 sterren hotels liggen vaak dichtbij winkelcentra en uitgaansgelegenheden. Een 4 sterren hotel heeft over het algemeen een of zelfs meerdere restaurants, met diverse keuzemogelijkheden voor maaltijden. De faciliteiten zijn doorgaans zeer uitgebreid, waaronder een zwembad, sauna en fitnesscentrum, normaal zijn.

Gourmet & Relax Hotel de la Sûre

Al vanaf € 28,- pppn, overnacht je in dit schitterende 4 sterren hotel. Dit mooie hotel ligt midden in de Ardenner vallei, in het plaatsje Esch Sur Sûre. Het Gourmet & Relax Hotel de la Sûre, ligt aan de mooie rivier de Sûre met zijn enorme stuwmeer. Je kunt in de omgeving van dit hotel heerlijk watersporten, wandelen en fietsen. De kamers van dit hotel zijn sfeervol ingericht, met alle faciliteiten die je nodig zult hebben. Er wordt iedere ochtend een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd en de chef-kok staat garant voor culinaire hoogstandjes.

Secret Hotel

Het secret hotel, is een hotel dat verrassend anders is. Dit hotel boek je al vanaf € 20,- pppn. De naam van dit hotel en alles wat dit hotel te bieden heeft, wordt pas bij de bevestiging van je reservering aan je bekend gemaakt. Op deze manier blijft het hotel een secret en hou je van verrassingen dan is dit een aanrader. Wel is bekend dat het een 4 sterren hotel is en dichtbij het prachtige centrum van de stad Luxemburg ligt.

Hotel Meyer

In het mooie plaatsje Beaufort, midden in het rustieke Luxemburgse landschap, ligt Hotel Meyer. Dit mooie 4 sterren hotel wordt omringd door de schitterendste bossen van het natuur gebied”Klein Zwitserland”. Je kunt hier al vanaf € 33,- pppn, overnachten in een van de 33 comfortabel uitgeruste kamers. Het zal je werkelijk aan niets ontbreken en het gastvrije en vriendelijke personeel, staat hier de hele dag voor je klaar. Er is een groot restaurant met in het jachtseizoen vele verschillende wild specialiteiten.

Copyright 2019 hotels-luxemburg.nl