Nieuwe hotels Luxemburg

Nieuw hotel nabij Swingersclub

Op deze website krijgt elk hotel de gelegenheid zich alvast voor te stellen. Elk hotel mag zich presenteren op een eigen bedrijfspagina.

Op deze bedrijfspagina mag elk hotel ook een powerpoint presentatie aanbieden. Middels deze powerpoint presentaties kunnen toekomstige bezoekers alvast een indruk krijgen van de hotels in aanbouw. Ook hotels die gerenoveerd worden mogen zich gratis aanmelden. Op deze wijze ontstaat er een uitgebreid en objectief overzicht van alle nieuwe hotels in Luxemburg.

Deze nieuwe hotels onderscheiden zich allemaal op basis van:

  • gastvrijheid
  • inrichting hotelkamers
  • gerechten op de menu kaart
  • thema van het hotel
  • prijsklasse

Tutto Tope Hotel in Echternach

In de buurt van Swingersclub La Vie en Rose aan de rue du Faubourg, 3640 Kayl in Luxemburg zal waarschijnlijk een nieuw hotel verrijzen.

Een van de nieuw hotels in Luxemburg zal een hotel in Italiaanse stijl worden. De naam is feitelijk nog geheim. Onder de werktitel Tutto Tope worden hopelijk binnenkort de eerste marketing uitingen gedaan, De echte naam wordt pas onthuld nadat de eerste steen is gelegd. Met de bouw is nog niet begonnen.

Thema hotels

Steeds meer grote hotel ketens bouwen hotels met een thema. het blijkt immers dat themahotels zeer populair zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Disneyland Parijs met verschillende hotels in verschillende stijlen en thema's.

Prijsklasse hotels

Wist u dat de nieuwe hotels steeds luxer worden gebouwd? Enkele redenen daarvoor zijn:

  • de klant verlangt luxe hotels
  • de prijs voor een hotelkamer kan hoog zijn

Nieuw hotel in aanbouw

In een markt met steeds meer hotels en minder klanten zullen de hotelgasten kiezen voor luxehotels tegen een lage prijs. Groot voordeel van een luxe hotel is dus dat je bezettingsgraad naar verwachting altijd iets hoger is dan een 'standaard hotel.'

Copyright 2018 hotels-luxemburg.nl